2017-05-17 22:09:47

DONIRANA VRTNA SJENICA OTVORENA UZ OBILJEŽAVANJE DANA OBITELJI

Veselo i razigrano bilo je poslijepodne, 17.5.2017. u školskom vrtu đelekovečke škole gdje su se okupili učenici, roditelji, učitelji i uzvanici. Prilika je bila sasvim posebna – otvaranje prekrasne donirane vrtne sjenice. Svojim su nas dolaskom počastile i predstavnice Općine Đelekovec, vijećnica gđa Marina Mihalec i načelnica gđa Štefica Sirutka. Posebne su gošće bile predstavnice naših donatora Radio Drave i portala Drava info: gđa Jasna Slukić, direktorica Radio Drave i Dubravka Pobi, djelatnica marketinga istoga radija. Ravnateljica Škole, Sonja Vuljak, zahvalila je gošćama na vrijednoj donaciji koja je pripala školi, a istaknula je kako najveću zahvalnost duguju gospodinu Damiru Polančecu, vlasniku Radio Drave. Da bi sjenica bila uspješno postavljena u školskom vrtu pobrinuli su se roditelji Pavo Bilješko i Marijan Gašpar koji su osigurali uređenje temelja za sjenicu. I oni su počastili učenike i učitelje svojim dolaskom.

 Ovaj je događaj u školskom vrtu vezan uz ovogodišnje obilježavanje Dana obitelji i bilo je predivno vidjeti roditelje i učenike zajedno u aktivnostima koje su pripremljene.

                 

Kratak program učenika izveden je ispred same sjenice, a svojim su recitacijama, pjesmama i plesom učenici oduševili prisutne. Sretna su bila sva lica, osobito kad su svi zajedno zapjevali dobro znanu pjesmu „Kad si sretan“. Aktivnosti su nastavljene na sportskom igralištu ispred škole, gdje su roditelji sudjelovali u igrama i natjecanju sa svojom djecom.

           

Svi su poželjeli još ovakvih lijepih druženja.

 

Fotografije pogledajte u fotogaleriji:http://os-mpavlek-miskina-djelekovec.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=164

 


Osnovna škola Mihovil Pavlek Miškina Đelekovec