2018-11-19 14:22:04

NAŠ PONOS - POBJEDNICI U MEĐUOPĆINSKOM FUTSALU

Na nedavno održanom Međuopćinskom natjecanju u futsalu (dvoranski nogomet) za dječake, naša je ekipa osvojila 1.mjesto i plasirala se na Županijsko natjecanje.

Ponosni smo na ove naše učenike i na njihovog mentora jer su dokazali da i male škole mogu biti pobjednice u ovakvim masovnim natjecanjima.

Našu su školu, uz učitelja Marijana Zvonara, predstavljali: Dorian Piškor (kapetan), Mislav Juras, Patrik Friščić, Domagoj Medved, Marko Medved, Mihael Celiščak (vratar), Ivan Matotan i Ivan Bilješko.

Uz izuzetnu borbenost, upornost i timsku igru, dečki su stigli do prvog mjesta nakon razigravanja u skupini (pobijedili školske ekipe iz Drnja i Legrada ne primivši ni jedan zgoditak) te polufinalne utakmice protiv ekipe iz OŠ A.N.Gostovinski (pobijedili 3:0).

Finalnu smo utakmicu igrali protiv ekipe OŠ Braća Radić Koprivnica i pobijedili 3:1, a uspjeh nas još dodatno veseli jer znamo da dolazimo iz škole koja ima samo 85 učenika.

Našim nogometašima želimo da  budu ovako ustrajni i na višoj razini natjecanja te da uspješno prezentiraju svoju školu i mjesto!

 

 

 


Osnovna škola Mihovil Pavlek Miškina Đelekovec